Muziek

Concertseizoen 2017 – 2018

Het afgelopen seizoen is weer een succes geweest met mooie sfeervolle muziekavonden; veel nieuwe bezoekers wisten de weg naar het Reghthuys te vinden. Voor het komende seizoen hebben wij wederom een prachtig programma samengesteld! Er zal tijdens vijf zaterdagavonden te genieten zijn van achtereenvolgens jazz, van in het Nederlands vertaalde tango’s, van Micheline Van Hautem met het programma Á La Carte, van Franse chansons met Charlotte Haesen (bekend van podium Witteman) en van de in opmars zijnde componist/performer LAVALU met liedjes van achter de piano.

Meer details over het betreffende concert kunt u vinden achter de agenda-buttons, onder aan deze pagina.

Plaats: Het Reghthuys, Reghthuysplein 1, Nieuwkoop Tijd: zaterdagavond 20.00 uur, Zaal open 19.30 uur. Toegangsprijs: leden € 15,00, niet-leden € 18,00, jeugd tot 18 jaar € 5,00

Kaarten een kwartier voor aanvang niet opgehaald, gaan opnieuw in de verkoop.

Wilt u meer informatie over deze activiteit of bespreken, stuur dan een email naar: muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl of via tel: 0628118594

----

Muziek op Dinsdag :

In september 2017 beginnen wij weer.

Tot de zomer van 2018 is er op iedere eerste dinsdag van de maand een "open inloop" in 't Reghthuys terwijl Willem van Pernis (piano & zang), Jelle Moraal (dwarsfluit & 2e stem) en Michiel Hoogerwerf (bas & gitaar) gezellig samen muziek maken.

(5 september, i.p.v. 3 oktober wordt het 26 september, 7 november, 5 december, 2 januari, 6 februari, 6 maart, 3 april en 1 mei.

't Reghthuys is open van 16:00 tot 18:00 uur. Toegang is gratis en er is altijd een gastvrouw aanwezig die zorgt dat tegen RH prijzen een drankje en hapje voor u klaar staat.

Wat is er gezelliger, dan in de najaars- en later donkere wintermaanden na het boodschappen doen en alvorens te gaan eten even 't Reghthuys in te lopen voor een borrel, een roddel, een filosofisch gesprek, een aai over een bol, of gewoon even te komen luisteren naar muziek.

Agenda

Muziek op Dinsdag

OPTIE SKM