Excursies

Excursies

We hebben dit voorjaar weer een aantal excursies gepland, die we u kunnen aanbevelen. Hieronder vindt u algemene informatie over deze excursies, u ontvangt zoals gebruikelijk ruim van tevoren ook een persoonlijke uitnodiging. U kunt de onderstaande data alvast in uw agenda noteren. Weet u nu al zeker dat u aan een excursie wilt deelnemen? Schrijf u dan direct in! Het gebeurt regelmatig dat er meer aanmeldingen zijn dan beschikbare plaatsen en dan moeten we mensen teleurstellen. Het aantal deelnemers aan een excursie is beperkt vanwege afspraken voor koffie/thee, lunch en rondleidingen.

Inschrijven voor een excursie kan door contact op te nemen met Tiny van Egmond via het E-mailadres: excursie@reghthuys-nieuwkoop.nl. U kunt Tiny ook bellen via tel. 06-55 68 84 79. Ook via deze internetsite kunt u zich inschrijven, via menukeuzen Activiteiten, Excursies. Selecteer vervolgens de gewenste datum. 

Bij de excursies hieronder moeten we een klein voorbehoud maken: soms het is lastig of onmogelijk om maanden van tevoren afspraken te maken. Bovendien gaan we altijd eerst vooraf kijken. Dan kan de activiteit alsnog vervallen en bedenken we iets anders.

Dinsdag 15 januari 2019

Museum Escher in het Paleis    's Gravenhage

(helaas kunnen wij het Vredespaleis niet bezoeken op deze datum, omdat er een rechtzitting plaatsvindt. De intentie blijft om het Vredespaleis te bezoeken. U wordt hierover per email geïnformeerd)

 dag-en-nacht_cat303-1

 

 

Donderdag 27 september 2018      Zuiderzeemuseum Enkhuizen

Via de volgende link kunt u een filmverslag zien van de gemaakte excursie :

https://youtu.be/NG39SfrXOIw

Woensdag 24 oktober 2018     Noord/Zuidlijn Amsterdam

Via de volgende link kunt u een filmverslag zien van de gemaakte excursie :

https://youtu.be/Lz1eg3Fcmrs

Dinsdag 20 november 2018     Philips Museum  en VanAbbe Museum Eindhoven

Via de volgende link kunt u een filmverslag zien van de gemaakte excursie :

https://youtu.be/1zkTZQZfJe8

Dinsdag 18 december 2018     Light Festival Amsterdam

Via de volgende link kunt u een beknopt filmverslag zien van de gemaakte excursie :

 https://youtu.be/fDHbwRzHOSY

 

 

 

Agenda

Excursie

Excursie

Excursie

Excursie