Agenda

Door op een agenda-item te klikken, kunt u verdere informatie zien.

Cabaret

17-10-2020

Optreden van : Lisa Loeb      met haar voorstelling Extase             

lisa_loeb_portretfoto

Je kent Lisa Loeb als ‘die blonde’ van het cabaretduo Matroesjka. Daarmee won ze de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival, werd ze genomineerd voor de Annie MG Schmidtprijs en speelde ze in zo’n beetje ieder theater in Nederland. En nu komt Lisa met haar eerste solovoorstelling Extase.

Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren om een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest.  En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

Extase laat je dansen op je theaterstoel en stuurt je met hernieuwde kracht weer naar huis, klaar om je angsten te overwinnen. 

 

Credits

Tekst, muziek en spel: Lisa Loeb

Muzikanten: Darius Timmer/Annelotte Coster en Illan Voshol

Techniek: Nick Bek

 

Aanvang : 20:00 uur

Inloop vanaf 19:30 uur.

Lokatie : Theater Kaleidoskoop, De Verbinding 2, 2421 EX Nieuwkoop

Ingang aan de zijkant van het gebouw

Inschrijven voor deze activiteit