April Tulpenmaand

Ook deze keer géén fysieke expositie. Toch willen we U virtueel laten meegenieten van wat er te zien zou zijn geweest! 

Diana Harteveld

Geboren in Bulgarije  Als software ingenieur en zelfstandig ondernemer gewerkt. Ze is pas op haar 35e jaar naar Nederland verhuisd. Hier verder gestudeerd tot pedagoog. Echter .............de aantrekkingskracht van keramiek was veel sterker en dus besloot ze er helemaal voor te gaan. Heeft haar kennis over opbouwen, draaien, decoreren en glazuren verder ontwikkeld. Ze experimenteert veel en komt daarmee tot verrassende resultaten. Zoals we kunnen zien in de tulpen van porceleinklei. 

www.dnadiana.nl

4nDTE

 

NQVS4

Marita Beukers.

In haar foto's worden alledaagse dingen mooie abstracties. Opvallend is de balans die ze erin weet te brengen. Haar eigen foto's zijn het uitgangspunt. Daarmee gaat ze schilderen (lees knippen, scheuren,schuiven en plakken) Zo ontstaat er in de collages een nieuwe werkelijkheid. Vaste onderwerpen zijn architectuur in Rotterdam, met daarnaast uitstapjes naar andere steden en de muziek. 

www.maritabeukers.nl

Wg7Tk 

kunststuk Station Rotterdam 

kFau6

kunststuk Douanehuisje Maassluis 

Ook nu weer een vriendelijk verzoek: mocht U al enthousiast raken om een kunstwerk aan te schaffen, wacht dan nog even tot zij WEL kunnen exposeren in het Reghthuys.

Want als u ons een warm hart toedraagt, dan koopt u tijdens de tentoonstellingen. Het levert 't Reghthuys ook inkomsten op. En dat kunnen we in de huidige tijd natuurlijk goed gebruiken.

workshop tulpen schilderen 

Juist deze maand stiond er een workshop op de planning als een mooie gelegenheid om zelf aan de slag te gaan. 

Onder leiding van Margriet Ruiter zou er gewerkt worden met pastelkrijt. Na wat oefenen met deze schilderachtige techniek aan de slag gaan om een mooie tulp uit te beelden.(of iets anders) 

Ze heeft er al aardig wat voorbereidingstijd in gestoken. We hopen dan ook dat we deze activiteit op een ander moment kunnen laten doorgaan. 

5rfKf

Ga naar het nieuwsoverzicht