De koeien gaan de wei in !

Vanaf zaterdag 13 mei staan de koeien letterlijk in de wei tussen Nieuwkoop en Noorden langs het fietspad van de Noordenseweg en de Hogedijk. Weliswaar geen levende, maar kleurrijke kunstproducties. Ruim 100 deelnemers hebben hun creativiteit tot uiting gebracht rond het thema “Koeien en de boerderij “.

U hoeft zich niet af te vragen waar het project begint of eindigt, want van verre zult u de eyecatchers, 2 XXL koeien zien die boven het fietspad zijn gebouwd. Aandacht voor de koeien in de wei en aandacht voor onze kunstenaars! Dat wordt een half jaar lang tot 13 oktober genieten!IMG_3420

IMG_3423Zaterdagmiddag 13 mei om 15.00 uur zal bij de Ruygeborg Hoeve de opening op ludieke wijze plaats vinden door “Plien, Bianca en postbode Simon”. Iets dat u zeker niet mag missen! Na de opening gaan we achter “de platte kar” aan wandelend naar Noorden, waar we tussen de balen stro bij café de Klinker eindigen.

Mooier kunnen we het niet maken, maar wel met u allen erbij heel gezellig! Wij hebben er zin in! De organisatie (like en deel ons op Facebook): Koeien en de boerderij.

Ga naar het nieuwsoverzicht