Reghthuys bulletin nr. 3

Dit bulletin ontvangt u tijdelijk, zolang de corona-maatregelen van kracht zijn, in plaats van de Reghtuyt. Want hoewel we beperkt zijn in onze activiteiten zitten bestuur en commissies niet stil en houden we u graag op de hoogte van onze plannen. No 3, oktober 2020

DE CURSUS- EN EXCURSIECOMMISSIE

In deze moeilijke tijd met een opleving van het corona-virus vindt de commissie het helaas heel lastig om nog iets te organiseren voor de leden.

De excursie naar Zaandam was al goed voorbereid, maar is gecanceld omdat met een kleinere groep mensen, die wel nog mee wilden, het huren van de bus, waar iedereen met mondkapjes in zou reizen, te begrotelijk zou worden. We respecteren het als de mensen laten weten dat ze het niet meer verantwoord vinden om met elkaar samen te komen en samen iets te ondernemen.

De cursussen Literair lezen en Filosofie gaan vooralsnog starten in de eerste week van oktober.
De cursus 
Klassieke Muziek is door de docent afgezegd maar hij heeft wel gezorgd voor een regelmatige toezending van de syllabi plus een videocursus. We hopen dat de cursisten dit zullen waarderen.

Catja de Raay

DE KUNSTKRING

is op 21 september voor het eerst sinds februari weer bij elkaar gekomen, erg fijn om elkaar weer te ontmoeten, zij het op afstand en nog niet in het Reghthuys. Wij hebben de mogelijkheden en onmogelijkheden voor een verdere programmering doorgenomen en besloten om te starten met de voorbereidingen voor de najaarsexpositie, er worden momenteel alternatieven en oplossingen gezocht voor de opening en beheersing van de bezoekersaantallen.

Wordt vervolgd,

Met vriendelijke groet, 

Aad Kouwenhoven

                                                  -2-

DE MUZIEKCOMMISSIE 

gaat van start met het eerste concert in dit seizoen op zaterdagavond 17 oktober om 20:00 uur. Nog wel zijn we te gast in de Kaleidoskoop (zij-ingang). D.w.z. dat we slechts 30 mensen kunnen toelaten.

Graag reserveren via Wanda (muziek@reghthuys-nieuwkoop.nl of: 06-42753133).

Lisa Loeb” zal die avond met haar muzikanten een muziek/cabaret spektakel brengen over de moed om je angsten te overwinnen. Komt dat zien en horen!

De muziek op dinsdag” zal ook in de Kaleidoskoop plaats vinden op dinsdag 6 oktober om 16:00 uur. Muzikale groet namens de muziekcommissie,

Willem van Pernis

Ga naar het nieuwsoverzicht