Schilderles in 't Reghthuys

Door mijn verhuizing naar Nieuwkoop afgelopen voorjaar, ben ik in september begonnen in ’t Reghthuys met het geven van schilderlessen op de donderdagmiddag. We werken daar op de bovenverdieping waar het zowel zittend als staand achter instelbare tafels fijn werken is.

Ik zie mijn lessen als een doorstart van waar ik begonnen ben in Alphen aan den Rijn, waar ik sinds 2013 met veel plezier heb gewerkt met een leuke groep. Sommige van hen komen nu ook naar Nieuwkoop.

We zijn de lessen begonnen met een natuur vergezicht, met water en wolken, hierna volgen stilleven van taart en gebak, portret, zelf tempera (verf) maken en het schilderen van vogels, mus, kip en zwaan.

Het is ook mogelijk om naar eigen inzicht en onderwerp te schilderen, dan begeleid ik de cursisten individueel.

De cursus is gericht op beginners en half gevorderden, er wordt alleen gewerkt met waterverdunbare verf als acryl en aquarel en eitempera. Je bent elke donderdagmiddag welkom, van 13.00 tot 15.30uur.  Je neemt zelf materiaal mee, de kosten zijn 15.00 euro per keer.

( een enkele keer kan het voorkomen dat er getrouwd wordt in ’t Reghthuys, dan gaat de cursus door op mijn huisadres Vijverhofpad 8, 2421 AW in Nieuwkoop).

Heb je nog vragen, bel of mail gerust naar:

Ineke Tesselaar 06-30 827 985 of ientet@ineketesselaar.nl

Ga naar het nieuwsoverzicht