Film

Filmbeleving in 't Reghthuys

Eens per maand op de vrijdagavond - met uitzondering van de zomeravonden - kunt u in 't Reghthuys een film bekijken. Wij vertonen de zo geheten arthouse-films. Vaak zijn het bekende titels, maar regelmatig kiezen we voor films die voor een kleiner publiek zijn gemaakt. En we doen wel eens een uitstapje naar het verleden, met klassiekers van bekende regisseurs uit vroeger jaren.

Alle films die wij vertonen, hebben wij vooraf gezien. Zo proberen we zo goed mogelijk in te schatten of een film in de smaak zal vallen bij ons publiek. Inspiratie doen wij onder andere op tijdens het Internationaal Filmfestival in Rotterdam.

De filmavonden zijn bedoeld voor iedereen die van film houdt. Iedereen is welkom in 't Reghthuys. Of u nu lid bent van 't Reghthuys of niet. Of u nu iedere maand komt, of af en toe eens komt kijken. Bezoekers voelen zich echt te gast bij ons. Daarin onderscheiden wij ons van andere filmhuizen.

Als u binnen komt, staat de koffie al klaar. In de pauze en na afloop vertellen bezoekers ons spontaan wat zij van de film vinden. En na afloop blijven steeds meer mensen nog even napraten. Uiteraard onder het genot van een drankje en een hapje. En soms pakken we uit met een Filmdiner of een Film-and-dinner-date. Dan kiezen we een restaurant in de buurt waar we met elkaar gaan eten. En combineren we dit met één of twee films in 't Reghthuys.

Wilt u op de hoogte blijven van het filmprogramma? Meldt u zich dan aan voor de digitale nieuwsbrief, of mail naar film@reghthuys-nieuwkoop.nl.
Op de maandag voorafgaand aan de filmavond, ontvangt u de informatie over de film die u die maand kunt zien.

De filmavondenbeginnen om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. De toegangsprijzen zijn€ 6,00 voor leden en € 8,00 voor niet-leden. In de pauze en na afloop schenken we een glas wijn of fris.

De filmcommissie
Ada Stolk en Catja de Raay

Wilt u meer informatie of u aanmelden voor onze nieuwsbrief stuur dan een email naar: film@reghthuys-nieuwkoop.nl

Agenda

Film

Film

Film

Film

Film

Film