CULTURELE VERENIGING ‘T REGHTHUYS
CURSUSAANBOD

cursussen

Literair lezen
Onder leiding van neerlandica Netty Algra worden er per seizoen 6 lessen gegeven op donderdagmorgen. Het zijn er 3 vóór de Kerst en 3 in het voorjaar. Er worden 5 boeken besproken en de les in december is gewijd aan gedichten. De groep van 11 mensen kan nog uitgebreid worden.

Filosofie
Antieke en hedendaagse filosofen passeren de revue in de tweewekelijkse bijeenkomsten op woensdagmiddag onder leiding van filosoof John de Graaf. Er zijn 6 lessen vóór de Kerst en 8 lessen in het voorjaar. De groep van 10 cursisten kan nog meer mensen verwelkomen.

Luisteren naar muziek
Een musicus of een muziekliefhebber neemt de cursisten op interactieve wijze met muziekfragmenten en beeld mee in de wereld van componisten. Ook bij deze cursus zijn nieuwe leden van harte welkom bij de lessen die worden gegeven op de 1e maandag-middag van de maand en dan zijn er 3 lessen vóór de Kerst en 3 in het voorjaar.

Grafiek, modeltekenen en poëzie
In principe bijeenkomsten waarbij de deelnemers elkaar inspireren; incidenteel wordt een gastdocent uitgenodigd. De grafiekgroep komt elke woensdag bijeen; modeltekenen xxx; de poëziegroep eens per maand.

Het cursusseizoen loopt van september – april
Contact: cursus@reghthuys-nieuwkoop.nl


Scroll naar top